Over ons

Wij gebruiken alleen A-kwaliteit bouwmaterialen en het werktempo van onze ervaren dakdekkers ligt erg hoog. Wij houden van kraakheldere afspraken en onze harde werkers zullen u versteld doen staan. Ook stellen wij hoge eisen aan de uitvoering van iedere opdracht waardoor wij u de garantie kunnen geven op duurzame oplossingen voor de lange termijn. Wij staan voor u klaar voor zowel renovatie of nieuwbouw en vrijwel alle denkbare dak werkzaamheden.

Daarnaast zijn wij u ook van dienst zijn bij alle voorkomende loodwerken en renovatie van schoorstenen. Ook voor dakrenovatie van monumentale gebouwen en grote projecten staan wij voor u klaar met betaalbare, professionele oplossingen. Als u van kraakheldere afspraken houdt, betaalbaar maar absoluut vakmanschap en kwaliteit dan bent u bij ons aan he juist adres!

Bij calamiteiten kan Dakdekkersbedrijf Breedt snel schakelen en de juiste middelen inzetten om snel noodmaatregelen te treffen om veiligheid te waarborgen. Denk hierbij aan stormschade, brand of ander natuurgeweld waardoor onveilige situaties zijn ontstaan. Bij onveilige situaties kunt u (of uw contactpersoon bij uw verzekering) direct contact laten opnemen met ons.

Direct contact?

Vraag hier gratis een offerte aan of Bel ons  direct op telefoonnummer +31(0) 6 17 276 503 voor een vrijblijvend advies.